Kurs och konferens

Välkomna till Växjös nya mötesplats

Kurs och konferens

Nu går vi mot ljusare tider och alla hoppas vi att det återigen ska vara möjligt att träffas som vanligt. Samtidigt med våren startar Växjös nya mötesplats. På Växjö folkhögskola finns funktionella rum för det mindre mötet, och med kapacitet för den lite större konferensen. Du hittar oss på Ljungadalsalsgatan 2 D alldeles i närheten av Samarkand.  Kontakta oss och berätta om just ditt företags eller organisations behov, önskemål och tidsperspektiv. Ditt möte anpassas självklart utifrån rådande omständigheter.

Hybrid-möte, 1 dag, 335: -  per person.
På  Växjö kurs och konferens kan ni arbeta ostört i en lugn miljö, och ha kombinerade fysiska och digitala  möten. Ni som träffas fysiskt väljer lämplig lokal och har med medarbetare via länk. Priset inkluderar lokal, för- och eftermiddagskaffe, teknik och lunch.

Boka
Alla salar är utrustade med mötesskärmar.

Alla salar är utrustade med mötesskärmar.

Dagskonferens, 335: -,  per person.
Längtar ni efter det traditionella mötet efter en lång tid med endast digitala möten? Byt miljö och få både ny energi och inspiration. Priset inkluderar lokal, för- och eftermiddagskaffe och lunch.

Boka
Mellan salarna finns en stor öppen, rymlig och luftig  yta där vi serverar. Alternativt serveras måltiderna på Restaurang Futurum som ligger alldeles intill.

Mellan salarna finns en stor öppen, rymlig och luftig yta där vi serverar. Alternativt serveras måltiderna på Restaurang Futurum som ligger alldeles intill.

Halvdagskonferens, 300- , per person.
Kom bort från det vanliga en förmiddag/eftermiddag och förlägg ledningsgruppsmötet, styrelsemötet eller arbetslagsmötet hos oss. Avsluta eller börja med lunch. Priset inkluderar lokal, förmiddagskaffe och lunch.

Boka